Promotions by Biobite

Promotions by Biobite heeft ruim 4 jaar ervaring met in-store promotie bij bio-speciaalzaken, gangbare retail, beurzen & events. Promotions by Biobite ondersteunt uw brand met instore activatie, sales gesprekken met bedrijfsleider, voert desgewenst sales & accountmanagement uit voor uw merk. Wekelijks zijn wij in tientallen biospeciaalzaken, wij nemen uw producten graag mee als we er toch al zijn ! Samen delen we de kosten, samen delen we de promo medewerker, u heeft eerste keuze ten aanzien van het beste tijdstip voor uw product (en). samen staan we sterk. Ons team bestaat uit ervaren (bio) promomedewerkers, food & dietetiek studenten en food-stagiairs: Susanne, Nathalie, Rick, Nikki, Safe en Linda. bel Susanne 06-51992994 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Susanne   Susanne heeft al vele jaren ervaring in het lopen van proeverijen. Van Martinair Promotions tot aan Randstad. Nu heeft zij Biobite Promotions onder haar account. Ze is Natuurvoedingskundige en heeft marketing en economie gestudeerd. Ze vindt het interessant om mensen over Biobite en andere voedingsproducten te informeren. Dit doet ze altijd met een open, vriendelijke en informerende houding naar de klant. Op die manier merkt zij dat klanten terug komen en de producten ook meenemen. 

 

Nathalie    Nathalie geeft al 8 jaar proeverijen in de biologische levensmiddelen-branch. Ze heeft al voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Ook is ze werkzaam als holistisch therapeut.  
Nathalie maakt altijd een feestje van de proeverijen. Ze is altijd vrolijk en open naar de klant. Ze wil haar klanten enthousiasmeren door het verhaal achter het product zo goed mogelijk over te brengen. Voor haar is het belangrijk dat de klanten en het personeel een positieve ervaring krijgen met het gepromote merk. En het is natuurlijk helemaal leuk als de producten door haar toedoen goed verkopen.  

  

Rick     Rick loopt sinds september 2017 proeverijen voor Biobite Promotions. Hij studeert dit jaar af voor de opleiding Food, Commerce & Technology. Hij vindt het leuk om door middel van deze proeverijen in contact te komen met diverse personen. Hij laat graag een goede indruk achter bij de klant. Rick is altijd vrolijk en gaat graag gesprekken aan met de bezoekers. Pauze daar doet hij niet aan!   

Linda    Linda heeft al 2 jaar ervaring met het doen van promotiewerk. Ze is net begonnen bij Biobite Promotions. Linda is levensmiddelentechnoloog en vitaliteitscoach. Ze laat mensen graag kennis maken met mooie producten en heeft oog voor alle klanten. Het is haar doel dat alle klanten met een goed gevoel verder shoppen. Het mooiste is als mensen anderen vertellen over het product. 

Nikki    Nikki loopt al 1,5 jaar proeverijen. Ze studeert voor Vakexpert Voeding en Voorlichting. Nikki geniet er van om te praten met mensen en hun te informeren over producten. Ze wil graag dat mensen gezond eten en draagt daar haar steentje aan bij, door ook in te gaan op de voedingskundige aspecten van het product. Nikki is altijd vrolijk en enthousiast en brengt haar kennis graag over op de klant. Het mooiste aan de proeverijen vindt ze het ontmoeten van nieuwe mensen.  

 

Lisa     Lisa loopt sinds begin september proeverijen voor Biobite. Ze studeert Voeding & Diëtetiek en hoopt dit jaar af te studeren binnen de afstudeerrichting Nutrition & New Product Management. Ze ontmoet graag nieuwe mensen en is altijd in voor een leuk gesprek. Voor Lisa is het erg belangrijk dat de mensen een goed gevoel aan de proeverij over houden. Dit doet zij door de klant op een vriendelijke, open manier te benaderen en door te informeren over de mooie producten die er zijn. 

Safe   Safe is in 2015 begonnen met het lopen van proeverijen voor Randstad. Nu loopt hij voor Biobite. Hij heeft International Business en Management gestudeerd. Safe heeft graag contact met diverse klanten en benadert ze ook op de juiste representatieve manier. Hij enthousiasmeert de klant met een goede pitch. Dat is waarom hij al in veel winkels in Nederland en België is geweest. 

 

Luca   Luca loopt sinds kort proeverijen voor Biobite.  Ze zit op dit moment in het 1e jaar van haar studie Food, waarbij ze voor Vakexpert Voeding & Voorlichting gaat kiezen. Mensen kennis laten maken met nieuwe producten en informatie verschaffen over het product is haar passie, ze vindt het belangrijk dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten.

 

 

 

 

 

BioBite Nederland BV

KVK 61075957

IBAN NL90TRIO0197923232

BTW NL854194733B01

Vegan BIO Certificaat  

Contact Susanne de Raaij E biobite@biobite.nl M 06 519 92 994